2105720591

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η ELECO ανελκυστήρες ειδικεύεται στη συντήρηση, εγκατάσταση, επισκευή και πιστοποίηση ανελκυστήρων σύμφωνα με τις νομοθετικές διατάξεις.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:

Σε συνεργασία με έμπειρους μηχανολόγους μηχανικούς εκτιμάμε την κάθε εγκατάσταση ξεχωριστά και αποδίδουμε την ασφαλέστερη και πλέον αξιόπιστη λύση για εσάς.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:

Το τμήμα συντηρήσεων της ELECO απαρτίζεται από έμπειρους αδειούχους τεχνίτες με υψηλή τεχνογνωσία στο χώρο των ανελκυστήρων, ενώ μέσω σεμιναρίων ενημερώνονται και εκπαιδεύονται ανά τακτά διαστήματα για τις νέες τεχνολογίες και προϊόντα όλων των εργοστασίων κατασκευής. 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ:

Εξειδικευμένα συνεργεία επισκευής ανελκυστήρων εκσυγχρονίζουν και επισκευάζουν όλων των τύπων ανελκυστήρων, καθώς απαρτίζονται από αδειούχους τεχνίτες που σε συνεργασία με το τμήμα μελετών προσφέρουν την απόλυτη αίσθηση ασφάλειας και αξιοπιστίας.

Ο απόλυτος έλεγχος των υψηλής ποιότητας εξαρτημάτων, καθώς και η μελέτη - παράδοση ανελκυστήρων από εξειδικευμένους μηχανολόγους της ELECO εγγυάται την απόλυτη αξιοπιστία της εταιρείας μας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ:

Η ELECO συνεργαζόμενη με τους πλέον αξιόπιστους φορείς ελέγχου ανελκυστήρων (TUV AUSTRIA, EBETAM,κτλ) ανά την Ευρώπη αναλαμβάνει την έκδοση πιστοποιητικού του ανελκυστήρα σας, προσαρμόζοντας απόλυτα τον ανελκυστήρα στις διατάξεις της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας.